2016-01-JMSSTUDIO-ARCHITEKCI-PROJEKT-KRAKÓW-05-CZĘŚĆ-REKREACYJNA-STAW-KĄPIELOWY-PRZY-NOWOCZESNY-DOM-BIELSKO-W-OGORODZIE

Nowoczesny projekt rezydencji z płaskim dachem w Bielsko Biała

Zespół projektowy
projekt został opracowany przez zespół jmsSTUDIO s.c. w składzie: mgr inż. arch. Jolanta Smolarska mgr inż. arch. Jakub Ludjan
Dodatkowe informacje
Projekt opracowany na indywidualne zamówienie Klienta. Nie przeznaczony do dalszej odsprzedaży.
Kategorie
Domy jednorodzinne Nowoczesna architektura
Drugą częścią stawu kąpielowego jest to tak zwana część rekreacyjna. Została ona okolona małym tarasem wykonanym z wytrzymałego drewna, tego samego co elewacja i taras przy części dziennej. Ta cześć stawu znajduje się w sąsiedztwie basenu wewnętrznego, do którego można przejść za pośrednictwem okna wchodzącego bezpośrednio do basenu lub przez taras.